• Home
  • Bewaartips
  • Schoonmaaktips
  • Kooktips
  • Recepten
  • Waar te koop?
  • Contact
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Nagerechten

Home > Recepten > Nagerechten >

Crêpes met cèpes
(2 personen)

Ingrediënten:

1 kleine truffel
scheutje truffelolie
150 gram eekhoorntjesbrood
scheutje ahornsiroop
beslag voor pannenkoeken
boter
zout naar smaak

  1. Bak vier dunne pannenkoekjes, houd ze warm.
  2. Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snijd in plakjes.
  3. Bak de paddenstoelen in een beetje boter en de truffelolie.
  4. Voeg zout naar smaak toe.
  5. Schep de paddenstoelen in het midden van de pannenkoekjes, besprenkel de paddenstoelen met de ahornsiroop en rol de pannenkoek op.
  6. Rasp de truffel over de pannenkoek. Mmm!

Terug naar boven

www.paddestoelenkeuken.nl