• Home
  • Bewaartips
  • Schoonmaaktips
  • Kooktips
  • Recepten
  • Waar te koop?
  • Contact
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Nagerechten

Home > Recepten >

Hoofdgerechten

  1. Aubergine met cèpes (v)
  2. Asperges met morieljesaus (v)
  3. Cantharellen in gembersaus (v)
  4. Forel met zwarte truffel
  5. Garnalen met hoorn van overvloed en saffraanrijst
  6. Gesmoorde aardappelen met cèpes uit de Périgord
  7. Gevulde shii-take
  8. Gratin van pastinaken en paarse schijnridders (v)
  9. Herfstforel
  10. Kalfsvlees met morieljes uit Toscane
  11. Paarse schijnridder met doperwtjes en munt (v)
  12. Paddestoelengehaktbrood (v)
  13. Paddestoelenrisotto
  14. Paddenstoelensalade
  15. Pasta met cantharellen
  16. Pasta met gedroogde en verse paddestoelen
  17. Pittige paddenstoelensalade
  18. Polenta met rauwe ham en paarse schijnridders
  19. Puree van pastinaak met paddestoelen (v)
  20. Tonijn met shii-take
  21. Visfilet met paarse schijnridder
  22. Wilde-paddenstoelensoufflé (v)
  23. Zwamontbijt

Terug naar boven

www.paddestoelenkeuken.nl