Home
Bewaartips
Schoonmaaktips
Kooktips
Recepten
Waar te koop?
Contact
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Home
>
Recepten
>
Hoofdgerechten
Aubergine met cèpes (v)
Asperges met morieljesaus (v)
Cantharellen in gembersaus (v)
Forel met zwarte truffel
Garnalen met hoorn van overvloed en saffraanrijst
Gesmoorde aardappelen met cèpes uit de Périgord
Gevulde shii-take
Gratin van pastinaken en paarse schijnridders (v)
Herfstforel
Kalfsvlees met morieljes uit Toscane
Paarse schijnridder met doperwtjes en munt (v)
Paddestoelengehaktbrood (v)
Paddestoelenrisotto
Paddenstoelensalade
Pasta met cantharellen
Pasta met gedroogde en verse paddestoelen
Pittige paddenstoelensalade
Polenta met rauwe ham en paarse schijnridders
Puree van pastinaak met paddestoelen (v)
Tonijn met shii-take
Visfilet met paarse schijnridder
Wilde-paddenstoelensoufflé (v)
Zwamontbijt
Terug naar boven
www.paddestoelenkeuken.nl